Startpagina
/
Weer Piz Corvatsch
/
Berg- en skicondities voor het Piz Corvatsch gebied
za 13-09
10:03
Berg- en skicondities
Corvatsch - Furtschellas
op 3200 m
actueel
-1°
10
km/u
90-min.-weer
bewolkt
Corvatsch - Furtschellas
Diavolezza-Lagalb
Bivio
St. Moritz - Engadin
Valmalenco
Weer op 3200 m
vandaag
morgen
Ochtend
0
°
Middag
1
°
zonneschijnduur
1 u
UV-index
laag
2
low
Vlagen
30 km/u
Weer op 2900 m
vandaag
morgen
Ochtend
1
°
Middag
2
°
zonneschijnduur
0 u
UV-index
laag
1
low
Vlagen
40 km/u
Weer op 2500 m
vandaag
morgen
Ochtend
5
°
Middag
6
°
zonneschijnduur
0 u
UV-index
laag
1
low
Vlagen
40 km/u
Weer op 3000 m
vandaag
morgen
Ochtend
1
°
Middag
2
°
zonneschijnduur
0 u
UV-index
laag
1
low
Vlagen
40 km/u
Weer op 2300 m
vandaag
morgen
Ochtend
5
°
Middag
9
°
zonneschijnduur
0 u
UV-index
laag
1
low
Vlagen
30 km/u
WindRadar
Skigebied
gesloten
Lengte skipistes
120 km
Hoogte
1800 - 3300 m
Sneeuwhoogte
0 cm (Dal), 0 cm (Berg)
Pistekwaliteit
gesloten
Geopende liften
0 van 14
Afdaling naar dal
niet mogelijk
Langlaufroutes
180 km
Sneeuwhoogte
5-10 cm
Laatste sneeuwval
eergisteren
Skigebied
gesloten
Lengte skipistes
35 km
Hoogte
2090 - 2980 m
Sneeuwhoogte
0 cm (Dal), 0 cm (Berg)
Pistekwaliteit
gesloten
Geopende liften
0 van 6
Afdaling naar dal
niet mogelijk
Langlaufroutes
0 km
Sneeuwhoogte
geen nieuwe sneeuw
Skigebied
gesloten
Lengte skipistes
30 km
Hoogte
1780 - 2540 m
Sneeuwhoogte
0 cm (Dal), 0 cm (Berg)
Pistekwaliteit
gesloten
Geopende liften
0 van 4
Afdaling naar dal
niet mogelijk
Langlaufroutes
12 km
Sneeuwhoogte
geen nieuwe sneeuw
Skigebied
gesloten
Lengte skipistes
350 km
Hoogte
1760 - 3020 m
Sneeuwhoogte
0 cm (Dal), 0 cm (Berg)
Pistekwaliteit
gesloten
Geopende liften
0 van 58
Afdaling naar dal
niet mogelijk
Langlaufroutes
210 km
Sneeuwhoogte
geen nieuwe sneeuw
Skigebied
gesloten
Lengte skipistes
21 km
Hoogte
1530 - 2360 m
Sneeuwhoogte
0 cm (Dal), 0 cm (Berg)
Pistekwaliteit
gesloten
Geopende liften
0 van 9
Afdaling naar dal
niet mogelijk
Langlaufroutes
0 km
Sneeuwhoogte
geen nieuwe sneeuw
JavaScript is required to view this page.