Startpagina
/
Weer Stubaier Alpen
/
Berg- en skicondities voor het Stubaier Alpen gebied
7 mei
21:42
Berg- en skicondities
Stubaier Gletscher
op 3100 m
actueel
-4°
gevoelstemp. -8°
5
km/u
90-min.-weer
lichte sneeuw mogelijk
Stubaier Gletscher
Neustift im Stubaital
Schlick 2000
Axamer Lizum
Rangger Köpfl
Skigebied
open
Hoogte
1750 - 3150 m
Sneeuwhoogte
0 cm (Dal), 275 cm (Berg)
Pistekwaliteit
goed
Geopende liften
7 van 26
Afdaling naar dal
mogelijk
Langlaufroutes
2 km
Sneeuwhoogte
5-10 cm
Laatste sneeuwval
3 dagen geleden
Skigebied
gesloten
Hoogte
980 - 2040 m
Sneeuwhoogte
0 cm (Dal), 0 cm (Berg)
Pistekwaliteit
gesloten
Geopende liften
0 van 4
Afdaling naar dal
niet mogelijk
Langlaufroutes
0 km
Sneeuwhoogte
2-5 cm
Laatste sneeuwval
3 dagen geleden
Skigebied
gesloten
Hoogte
1010 - 2240 m
Sneeuwhoogte
0 cm (Dal), 0 cm (Berg)
Pistekwaliteit
gesloten
Geopende liften
0 van 11
Afdaling naar dal
niet mogelijk
Langlaufroutes
4 km
Sneeuwhoogte
20-50 cm
Laatste sneeuwval
3 dagen geleden
Skigebied
gesloten
Hoogte
1560 - 2340 m
Sneeuwhoogte
0 cm (Dal), 0 cm (Berg)
Pistekwaliteit
gesloten
Geopende liften
0 van 9
Afdaling naar dal
niet mogelijk
Langlaufroutes
15 km
Sneeuwhoogte
20-50 cm
Laatste sneeuwval
3 dagen geleden
Skigebied
gesloten
Hoogte
850 - 1940 m
Sneeuwhoogte
0 cm (Dal), 0 cm (Berg)
Pistekwaliteit
gesloten
Geopende liften
0 van 5
Afdaling naar dal
niet mogelijk
Langlaufroutes
0 km
Sneeuwhoogte
2-5 cm
Laatste sneeuwval
3 dagen geleden
WindRadar
Weer op 3100 m
morgen
vrijdag
Ochtend
-5
°
Middag
-3
°
zonneschijnduur
0 u
UV-index
laag
0
low
Vlagen
20 km/u
Weer op 2000 m
morgen
vrijdag
Ochtend
0
°
Middag
1
°
zonneschijnduur
0 u
UV-index
laag
0
low
Vlagen
25 km/u
Weer op 2200 m
morgen
vrijdag
Ochtend
-1
°
Middag
0
°
zonneschijnduur
0 u
UV-index
laag
0
low
Vlagen
30 km/u
Weer op 2300 m
morgen
vrijdag
Ochtend
-1
°
Middag
0
°
zonneschijnduur
0 u
UV-index
laag
0
low
Vlagen
30 km/u
Weer op 1900 m
morgen
vrijdag
Ochtend
0
°
Middag
2
°
zonneschijnduur
0 u
UV-index
laag
0
low
Vlagen
25 km/u
JavaScript is required to view this page.